ВУСИ със супермодерен Издателски комплекс

Sep 26, 2017

Висшето училище по сигурност и икономика откри собствен Издателски комплекс. Той предлага широк спектър на печатни продукти с рекламна и информационна цел, обединявайки в едно рекламно студио, дигитална печатница и издателство.
Редакторският екип е от доказани професионалисти с дългогодишен опит, които предлагат цялостни решения за всеки бизнес. Коректно лично отношение, спазени срокове, достъпни цени, качество на услугите и гъвкавост, са само част от предимствата, на които залагат експертите. Те предлагат на клиентите си визуални концепции и идеи, които са едновременно съвременни и оригинални, вълнуващи и обосновани. Дейността им е подчинена на максимата, че времето на клиента е ценно и той заслужава единствено най-добрата услуга.
Издателски комплекс ВУСИ използва супермодерна машина за дигитален печат Konica Minolta Bizhub PRESS C1070P, която предлага обширна гама интегрирани решения за професионални дейности. Тя е специализирана за многостранни документи с различна цветност, книги, списания, брошури, плакати и т.н. Машината работи с максимален размер на медията 330х487 милиметра и максимална печатаема площ 323х480 милиметра, като предлага пълноцветни изделия с изключително високо качество.
Издателски комплекс ВУСИ вече посрещна своите първи клиенти. На професионализма на екипа се довери и ректора на вуза проф. Георги Манолов, който издаде поредната си монография, озаглавена „Политическата реклама – между реалността и манипулацията“. Книгата е стойностен научен продукти и впечатлява с безупречен дизайн, предпечат и корекции. Заявки за материали са дали редица преподаватели, частни лица и фирми, както и консултантски компании, работещи в сферата на рекламата.
Ако цените времето и парите си, Издателски комплекс ВУСИ е вярното решение за вашия бизнес! За впечатляващи с визия печатни и специализирани графични продукти, както и за и уникално рекламно послание, се свържете на тел. 032/345-610 и 0882/392-740, или пишете на pechatnica@vusi.bg. Адресът е гр. Пловдив, бул. Кукленско шосе № 13.