ВУСИ стана хит на „Кандидатстудентска борса 2017“

Mar 9, 2017

Заради нарастващия обществен интерес вузът се представя със свой щанд във всички градове.
Висшето училище по сигурност и икономика се превърна в своеобразен хит на „Кандидатстудентска борса 2017“. Атрактивните специалности, гъвкавите форми на обучение, актуализираните програми и изключително достъпните такси привличат всички, които искат да получат модерно висше образование. Пред щанда на ВУСИ винаги има хора, които искат от първа ръка да получат информация за начините за обучение във вуза. Учениците и техните родители подробно разпитват за материалната база, преподавателите и възможностите за реализация след дипломиране. На всичките им въпроси представителите на ВУСИ дават изчерпателни отговори, обясняват подробно преимуществата на това да си студент във вуза и разказват за многобройните инициативи на ръководството, изцяло съобразени с академизма и изискванията на работодателите.
Заради нестихващият интерес и неспиращите запитвания от различни райони на България, Висшето училище по сигурност и икономика ще участва със свой щанд във всички градове, включени в „Кандидатстудентска борса 2017“. Искаме да отговорим коректно на нарастващия обществен интерес към вуза, затова ще бъдем на разположение, заявиха от Кандидатстудентския център на ВУСИ. Оттам напомнят, че всички могат да получат актуална информация относно начините за прием, обучение, социално-битовите условия, възможностите за успешна и безпроблемна реализация след дипломиране. На щандовете винаги има и студенти, които вече се обучават и споделят личния си опит. Те разказват както за специалностите и преподавателите, така и за различните им инициативи и активния живот, който водят във вуза.
ВУСИ предлага бакалавърски и магистърски програми за обучение в изключително атрактивните и модерни професионални направления „Национална сигурност“, „Администрация и управление“ и „Икономика“. Още информация можете да получите на щанда на Висшето училище по сигурност и икономика, на тел. 032/260-974, както и на www.vusi.bg.