Дни на отворени врати във ВУСИ

февр. 14, 2020

Висше училище по сигурност и икономика стартира кампания „Дни на отворените врати“ на 14, 21, 28 и 29 февруари 2020г. Посетилите дните на отворени врати кандидат-студенти ще имат възможността да се срещнат с преподаватели и студенти на ВУСИ и да се запознаят с модерната учебна база с иновативни аудитории и семинарни зали, оборудвани с най-съвременни технологии. Тук ще видят единствените по рода си в България специализирани зали по криминалистика, бойни изкуства, хотелиерство и ресторантьорство и др. Зрелостниците ще могат да се докоснат до академичния дух на висшето училище. Ще узнаят за специалностите във ВУСИ, които са изключително перспективни и предпочитани, а търсенето на дипломираните студенти във ВУСИ от страна на частните фирми и държавните институции е много голямо.
Висшето училище по сигурност и икономика е модерен и притегателен образователен център за обучение на студенти в областта на националната сигурност, икономиката и администрацията и управлението, изцяло хармонизиран с общоприетите европейски конвенции, което подготвя високообразовани и компетентни кадри, способни да реализират наученото в условията на динамично изменящата се социална и пазарна среда.
До края на февруари, в дните на отворени врати, за всеки кандидат-студент, който се запише във ВУСИ, отпада таксата за кандидатстване от 50лв.
Посетете ВУСИ в дните на отворени врати!
Образованието е най-добрата инвестиция за успех и реализация.