Висок интерес към Дните на отворени врати в КИА

May 19, 2012

Много висок интерес проявиха кандидат-студенти от цялата страна към Дните на отворените вратина Колежа по икономика и администрация, които се проведоха в седмицата между 14 и 18 май в сградата на висшето училище.

Десетки бъдещи висшисти посетиха новата сграда на Колежа, разгледаха уникалната база и останаха възхитени от възможностите, които тя дава за обучение. Мераклиите да учат в КИА бяха предимно от Пловдивски регион – Асеновград, Първомай, Пазарджик, но имаше и абитуриенти от Смолян, Кърджали и други по-отдалечени от Пловдив населени места.

Около 90% от посетителите в Дните на отворените врати в КИА се записаха за обучение в Колежа. Един от основните доводи за техния избор, наред с високото качество на обучение и уникалната база, е липсата на такса за подаване на кандидатстудентските документи, което допълнително стимулира приема.

Ръководството на Колежа по икономика и администрация реши всеки месец да организира Дни на отворените врати, в които всеки кандидат-студент може да посети КИА и да се запише за обучение без да плаща такса за подаване на документи, а така също да ползва и останалите преференции за кандидат-студенти.