Кандидатстудентската кампания на ВУСИ преминава при много висок интерес

Jul 2, 2020

Вузът предлага иновативни и перспективни специалности, които са уникални за висшето образование у нас

Кандидатстудентската кампания на Висшето училище по сигурност и икономика преминава при много висок интерес. Отличните акредитационни оценки, иновативните и атрактивни специалности, гъвкавите форми на обучение и достъпните такси привличат всички, които искат да получат модерно висше образование от вуз, който е сред лидерите в България.
„След силния старт на кандидатстудентската кампания интересът към ВУСИ продължава да бъде устойчив, като привличаме вниманието на младите хора, които ценят времето си, искат да учат по съвременни програми и да бъдат сигурни в професионалната си реализация след дипломиране. Много от лекционните курсове са уникални за висшето образование у нас и съчетават утвърдените практики с новостите в съответните направления“, заяви президентът на вуза проф. д.п.н. Георги Манолов. Той допълни, че активния двустранен диалог с представители на бизнеса води до непрекъснато осъвременяване на учебните дисциплини. Завършилите ВУСИ студенти се отличават с отлични теоретични знания и притежават много добра практическа подготовка, които им гарантират успешна кариера с по-висок жизнен стандарт. „За ВУСИ е характерна и още една положителна тенденция, която повече от 15 години се откроява във всяка кампания – при нас идват кандидат-студенти, които са разговаряли със свои познати, дипломирали се във вуза. Те препоръчват Висшето училище по сигурност и икономика, което е достатъчно висок атестат за качеството на обучителния процес“, каза проф. Манолов.
От кандидатстудентския офис на ВУСИ увериха, че заради големия интерес към специалностите в трите професионални направления – „Национална сигурност“, „Икономика“ и „Администрация и управление“, са осигурили възможност за записване през целия летен сезон. Кандидат-студентите могат да използват on-line формата през сайта на вуза или да се запишат в офисите в София, Пловдив и Хасково.
Провеждат се и специални on-line срещи с ръководството и академичния състав на ВУСИ, при които бъдещите студенти поставят своите въпроси и получават допълнителна информация. От вуза уверяват, че виртуалните срещи ще продължат през месеците юли и август, за да дадат възможност на младите хора да направят своя информиран избор на висше училище.
Бъдещите студенти и техните родители, които държат на персоналното отношение и непосредствения контакт, могат да посетят кандидатстудентския офис в супер модерната база на ВУСИ, намираща се на бул. „Кукленско шосе“ № 13 в Пловдив, където на място да разговарят с експертите, от които да получат подробна и изчерпателна информация.
Бъдете сред лидерите и кандидатствайте във Висшето училище по сигурност и икономика!