КИА поощрява кандидат-студенти със стипендии

Aug 26, 2011

Колежът по икономика и администрация – Пловдив (КИА), поощрява всички свои кандидат-студенти с промоционални такси и стипендии. Мераклиите за висше образование, които подадат документи в Колежа през септември, ще платят специална семестриална такса от 460 лева, като плюс това ще получат по 100 лева стипендия. Промоцията е във връзка с икономическата и финасова криза и цели да подаде ръка на младите българи, които искат да се образоват качествено и на достъпни цени.

Приемът във висшето училище става чрез полагане на писмен конкурсен изпит, с оценка от матура или с издържани изпити в други вузове. В КИА всеки кандидат-студент може да избере своята предпочитана специалност – „Бизнес администрация”, „Счетоводство и контрол”, „Финанси”, „Туризъм”,  „Маркетинг (реклама и PR)” и „Мениджмънт на обществения ред”. Формите на обучение са редовна и задочна.

От есента в Колежа стартират и две нови перспективни специалности – „Спортен мениджмънт” и „Бизнес информатика”.

Колежът по икономика и администрация – Пловдив, е легитимно висше училище, което притежава Сертификат за акредитация и една от най-високите оценки, давани от НАОА. Нивото и качеството на обучението са на много високо ниво и са съобразени със Закона за висшето образование и държавните изисквания.

Студентите на КИА се обучават в нова свръхмодерна сграда на бул. „Кукленско шосе” 13 в Пловдив. Базата е с разгъната застроена площ над 8 хил. кв. м. Сградата разполага с четири учебни корпуса, в която има множество модерни аудитории и семинарни зали, оборудвани с най-съвременни информационни и иновационни техники, компютърни и лингвистични кабинети, функционални IT и интернет зали.

Колежът по икономика и администрация е едно от най-представителните и реномирани висши училища от подобен тип не само в Пловдив, но и в цяла България, сочат данните от Рейтинговата система на висшите училища у нас. КИА е и първото висше училище в Пловдивски регион, което притежава сертификат за качество EN ISO 9001:2000.

За повече информация и записване: тел. 032/ 260 974, на място в новата сграда на Колежа на бул. „Кукленско шосе” 13 в Пловдив.