За трета поредна година в КИА стартира „Ден на младия предприемач”

Oct 4, 2011

За трета поредна година Колежът по икономика и администрация – Пловдив, организира „Ден на младия предприемач в КИА – Пловдив“. Форумът се превърна в ежегодно събитие за студентите и преподавателите от Колежа и за бизнеса.

Тази година „Ден на младия предприемач в КИА” ще се проведе на 5 ноември. Представянето на бизнес плановете или проектите ще започне от 10.00 ч. във 2 аудитория на КИА, на бул. „Кукленско шосе” 13 в Пловдив.

В рамките на младежкия форум ще бъдат представени различни проекти за създаване и развитие на бизнес с възможности за мултимедийни презентации и постерни сесии. Колежът по икономика и администрация – Пловдив е съорганизатор и на кръгла маса, посветена на проблемите пред младите предприемачи.

Организаторите на този традиционен форум отправят покана към студентите от всички специалности в Колежа, както и към студентите от други университети и колежи да вземат участие и да представят своите оригинални идеи за създаване и развитие на собствен бизнес.

Най-добрите бизнес планове ще бъдат класирани съответно на първо, второ и трето място, а техните създатели ще получат множество награди.