Медиен интерес към КИА

Sep 1, 2011

Големият интерес към новите специалности и промоционалните такси на Колежа по икономика и администрация в рамките на есeнната кампания на висшето училище породи серия срещи с медиите в големите областни градове от Южен Централен район.

Две нови перспективни специалности пуска наесен КИА„Спортен мениджмънт” и „Бизнес информатика” ще могат да учат студентите от новата учебна 2011/ 2012 г. И двете специалности са много престижни и отговарят на голямото търсене в областта на висшето образование през последните няколко години. Приемът става чрез полагане на писмен конкурсен изпит, с оценка от матура или с издържани изпити в други вузове.

Колежът по икономика и администрацияпоощрява и своите кандидат-студенти с промоционални такси и стипендии. Мераклиите за висше образование, които подадат документи в Колежа през септември, ще платят специална семестриална такса от 460 лева, като плюс това ще получат по 100 лева стипендия. Промоцията е във връзка с икономическата и финасова криза и цели да подаде ръка на младите българи, които искат да се образоват качествено и на достъпни цени.

В рамките на обиколката ръководството на Колежа се срещна с медиите в Пазарджик, Стара Загора, Хасково, Смолян и Кърджали. Тепърва предстоят подобни срещи и извън региона.