Ректорът на КИА с национална награда “Мениджър човешки ресурси 2011”

Feb 1, 2012

Ректорът на Колежа по икономика и администрация проф. Димитър Димитров получи национална награда „Мениджър човешки ресурси 2011“. Призът се дава на най-добрите специалисти в сферата на управлението на човешките ресурси, за техния принос към непрекъснатото професионално усъвършенстване и ефективното управление на човешкия потенциал, за внедрените иновации в тази област и за подобрените качества на производителността на труда в звената и институциите, в които работят. Организатори на събитието са Фондация „Човешките ресурси в България и евроинтеграцията”, „Национално сдружение на организациите за социални услуги” и списание „Човешки ресурси”. Наградата се присъжда за осма пореден път, като отличените тази година бяха разпределени в 14 категории.
Събитието, което се проведе в столичния “Гранд Хотел София”, уважиха официални лица, управители на фирми, мениджъри и експерти по човешки ресурси, мениджъри на компании по подбор на персонала, ректори на университети и колежи, представители на кариерните центрове към ВУЗ, директори на домове за социални услуги, представители на общини, работодателски и неправителствени организации.
Ректорът на КИА проф. Димитър Димитров получи наградата за личен принос в мениджмънта на човешките ресурси и подготовка на кадри в категория „Ръководител на колеж”.