Студенти се бориха за „Мис” и „Мистър” на купона за Студентския празник на КИА

Dec 2, 2011

С невероятни игри, изненади и любопитни томболи стартира купонът на Колежа по икономика и администрация за Студентския празник. Партито на колежани, преподаватели и ръководство на висшето училище беше на 1 декември от 21 часа в нощен клуб „Версай”. Организатори бяха Студентският съвет и ръководството на Колежа. От името на администрацията приветствие за празника произнесе помощник ректорът гл. ас. Иван Петров.

Студентите на КИА се включиха много активно във всички игри, които бяха измислили сценаристите от Студентски съвет. Както винаги в ролята на водеща блестящо се превъплати Надежда Славчева, трети курс, специалност „Маркетинг”. Тазгодишното празненство на Колежа беше под мотото „Светофар парти”. Още на входа на клуба всеки студент трябваше да избере своя цвят светеща гривна – червена – „обвързан”, жълта – „обвързан, но търси”, зелена – „свободен”. По думите на организаторите на шоуто най-бързо са свършили зелените, а след това жълтите гривни.

В дегустация на напитки и разпознаването им, пукане на балони без ръце, дегизиране на сцената, отговори на любопитни въпроси и надиграване се включиха студентите на купона. Всеки един от победителите прибра по бутилка високоградусова напитка или парична награда. Най-веселата част от програмата беше танцът по двойки, борещи се за титлата „Мис и „Мистър” на купона, в който колежаните показаха завидни умения на танцьори и импровизатори. 7 двойки бяха претенденти за титлата. След оспорвани дебати авторитетното жури от администрацията на Колежа избра за „Мис” и „Мистър” на партито Мария Маринчешка, II курс, специалност „Мениджмънт на обществения ред” и Слави Баков, II курс, специалност „Бизнес администрация”, които отнесоха парична награда. Техните подгласници също не останаха с празни ръце.

С бурни танци около масите и по дансинга, песни,  усмивки и мощни гърмежи на конфети продължи партито на Колежа по икономика и администрация до зори.