Наша абсолвентка с награда от конференцията StartUP@Plovdiv 2011

Aug 4, 2011

Антоанета Петрова, абсолвентка в Колежа по икономика и администрация – Пловдив, участва и спечели награда в конференцията по предприемачество StartUP@Plovdiv 2011. Конференцията събра на едно място млади предприемачи, студенти, инвеститори и изпълнителни директори на водещи компании. Целта на StartUP@Plovdiv е да пробуди предприемачески дух и да покаже на хората как да стартират и развият собствен бизнес.

Антоанета Петрова, която завършва тази година редовно специалност „Финанси” в КИА, взе участие в Elevator pitch сесията, в която бяха избрани само 5 финалиста, между които и тя.

„Спечелих награда от тази сесия – курс в областта на моята бизнес идея. Получих много препоръки и похвали за представянето си от видни предприемачи, които развиват своя бизнес както у нас, така и в чужбина. Всичко това е благодарение на знанията, които получих в КИА. Завършвам Колежа с високо вдигната глава”, сподели Антоанета Петрова.

Сега младата финансистка участва в много по-мащабен конкурс – Empower за изключително млади предприемачи. Целта на конкурса е да съдейства на талантливите български младежи да разгърнат своя пълен потенциал чрез подпомагане стартирането на реален бизнес, базиран на иновативни идеи. За постигането на тези цели се разчита на партньорство с водещите социално-отговорни компании в България, правителството, медиите, нестопанските организации, международните донори и образователните институции.