Нови атрактивни специалности пуска от есента КИА

Aug 26, 2011

Две нови перспективни специалности пуска наесен Колежът по икономика и администрация в Пловдив (КИА)„Спортен мениджмънт” и „Бизнес информатика” ще могат да учат студентите от новата учебна 2011/ 2012 г.

И двете специалности са много търсени и престижни и отговарят на голямото търсене в областта на висшето образование през последните няколко години. Приемът става чрез полагане на писмен конкурсен изпит, с оценка от матура или с издържани изпити в други вузове. По същия начин става и приемът в останалите специалности на висшето училище – „Бизнес администрация”, „Счетоводство и контрол”, „Финанси”, „Туризъм”,  „Маркетинг (реклама и PR)” и „Мениджмънт на обществения ред”. Формите на обучение са редовна и задочна.

Колежът по икономика и администрация – Пловдив, е легитимно висше училище, което притежава Сертификат за акредитация и една от най-високите оценки, давани от НАОА. Нивото и качеството на обучението са на много високо ниво и са съобразени със Закона за висшето образование и държавните изисквания.

Студентите на КИА се обучават в нова свръхмодерна сграда на бул. „Кукленско шосе” 13 в Пловдив. Базата е с разгъната застроена площ над 8 хил. кв. м. Сградата разполага с четири 4 учебни корпуса, в която има множество модерни аудитории и семинарни зали, оборудвани с най-съвременни информационни и иновационни техники, компютърни и лингвистични кабинети, функционални IT и интернет зали.

Колежът по икономика и администрация е едно от най-представителните и реномирани висши училища от подобен тип не само в Пловдив, но и в цяла България, сочат данните от Рейтинговата система на висшите училища у нас. КИА е и първото висше училище в Пловдивски регион, което притежава сертификат за качество EN ISO 9001:2000.

За повече информация и записване: тел. 032/ 260 974 или на място в новата сграда на Колежа на бул. „Кукленско шосе” 13 в Пловдив.