Огромен успех и интерес към ВУСИ на кандидатстудентските борси 2020

Feb 26, 2020

Присъствието на Висшето училище по сигурност и икономика отбеляза огромен успех и интерес на „Кандидатстудентска борса 2020“. Пред щанда на ВУСИ винаги има хора, които искат от първа ръка да получат информация за начините на кандидатстване и обучение във вуза. Учениците и техните родители подробно разпитват за материалната база, преподавателите и специалностите. На всичките им въпроси представителите на ВУСИ дават изчерпателни отговори, обясняват подробно предимствата на това да си студент във вуза и разказват за многобройните инициативи на ръководството, изцяло съобразени с академизма и изискванията на работодателите.
Поради нестихващия интерес и неспиращите запитвания от различни райони на България, ВУСИ ще бъде основен участник на кадидатстудентските борси 2020 г. в цялата страна.
Ръководството взе решение Висшето училище по сигурност и икономика да участва със свой щанд във всички големи областни градове. Искаме да отговорим коректно на нарастващия обществен интерес към вуза, затова ще бъдем на разположение, заявиха от Кандидатстудентския център на ВУСИ. От там напомнят, че всички желаещи могат да получат актуална информация за отличните оценки от институционалната и програмните акредитации, които наредиха вуза сред водещите не само в Пловдив и региона, но и в цялата страна; за социално-битовите условия; за безпроблемната реализация след дипломиране и т.н. На щандовете винаги има и студенти, които вече се обучават във ВУСИ и споделят личния си опит и впечатления. Те разказват както за специалностите и високото ниво на преподавателите, така и за различните инициативи на Студентския съвет и активния живот, който водят младите хора във вуза. ВУСИ предлага бакалавърски и магистърски програми за обучение в изключително атрактивните и модерни професионални направления „Национална сигурност“, „Администрация и управление“ и „Икономика“. Висшето училище по сигурност и икономика се радва на огромен интерес на „Кандидатстудентска борса 2020“.