С невероятно парти студентите от КИА отпразнуваха 11 май

May 12, 2011

С невероятни томболи, изненади и игри стартира партито по случай Майските празници на Колежа по икономика и администрация – Пловдив. С мощен купон студенти, преподаватели, администрация и ръководство на висшето училище отпразнуваха 11 май в нощен клуб „Версай” миналата вечер. Организатори на празненството са ръководството и студентският съвет на КИА.

„Пожелавам на всички студенти успешна сесия. Вие сте най-добрите и заслужавате този подарък – купон до зори”, приветства колежаните помощник ректорът на Икономическия колеж гл. ас. Иван Петров.

В игри с надпяване при пълни с хелий дробове, надиграване и дегизиране на сцената и участие в импровизирано състезание „Стани богат” се включиха студентите на купона. Всеки един от победителите прибра по бутилка квалитетно вино, по-високоградусова напитка или парична награда. Най-веселата част от програмата беше танцът по двойки, в който колежаните показаха завидни умения на танцьори.

С бурни танци около масите и по дансинга, песни,  усмивки и мощно пукане на над 100 балона продължи партито на Колежа по икономика и администрация до малките часове на нощта.

(повече снимки от купона – в галерията)