Колежани от втори курс “МОР” станаха първенци на футболния турнир на КИА

May 14, 2011

Отборът на второкурсниците от специалност „Мениджмънт на обществения ред” спечели първо място в станалия традиционен годишен футболен турнир на Колежа по икономика и администрация – Пловдив. Помощник ректорът на висшето учебно заведение им връчи купата, флагчето и грамотата за лидерската позиция.

На второ място след оспорван двубой се класира отборът на третокурсниците от специалност „Икономика на туризма”. Сборен тим от първокурсници остана на трето място.

Всички, стигнали до полуфинали и финали, освен задължителните знаменца и грамоти, получиха и парична премия. Второкурсникът Иван Пенчев от специалност „Мениджмънт на обществения ред” пък грабна престижното отличие „Голмайстор на турнира” с реализирани 6 гола. Съдия на срещите беше Светослав Енчев, който свири в „Б” група.

Тази година турнирът се проведе под вещия поглед на треньора Стоян Димитров, който трябва да направи селекция за формирането на колежански футболен отбор, с който КИА ще се явява на общоградските студентски първенства.

Мачовете на колежа тази година се играха на 14 май на терените на Спортен комплекс „Оптимум”.