Колежът е домакин и организатор на семинар за сигурността

Mar 12, 2012

На 14 март 2012 г. (сряда) във 2 аудитория на Колежа по икономика и администрация – Пловдив, ще се проведе семинар на тема „Сигурност и защита на конфиденциалната информация в ИКТ”. Събитието се организира от Майндтек, Търговско-промишлена камара – Пловдив, Съюз за стопанска инициатива, Колеж по икономика и администрация – Пловдив, T-H-O-R Executive Security Teams и Krypto.Tel.

 

Семинарът ще отбележи първата стъпка в една дълга поредица от годишни конференции и срещи на тема „Сигурност и защита на личните данни”. Основната цел на тези събития е да се представи резвитието на компютърната сигурност и електронната защита на конфиденциалната информация, както и да се обединят изследователи и практикуващи специалисти в тази област.

Регистрацията на присъстващите ще започне в 10.00 ч., а откриването и представянето ще стартира от 10.30 ч. Темите на семинара, който ще продължи от 11.00 до 13.00 ч. ще са: „Правителствени политики в областта на сигурността и защитата на конфиденциалната информация”, „Криптография и TEMPEST :: Нискобюджетни и общодостъпни решения” и „Морска сигурност :: MCT (Maritime Counter-Terrorism).