Историите на успеха разказват възпитаници на ВУСИ на виртуална среща

Apr 12, 2022

Някои от успешно реализираните възпитаници на Висшето училище по сигурност и икономика ще разкажат своите истории за успеха на онлайн среща, на която са поканени всички студенти и кандидат-студенти, желаещи да се запознаят със своите предшественици и да зададат въпросите си на едни изключително успешно реализирани професионалисти. Събитието ще се проведе на 19 април, от 13:00 ч., в Google Meet.

Срещата е част от инициативите на Центъра за лидерство и публични политики, а основен лектор на събитието ще бъде д-р Антонина Кардашева – доктор на психологическите науки и основател и изпълнителен директор на Фондация за развитие на емоционалната интелигентност. Тя има публикувани статии и научни доклади в областта на бизнес консултирането, психологията на детското развитие и девиантното поведение, психодиагностиката на личността, семейната психотерапия и консултиране, емоционалната интелигентност. Пред студентите и кандидат-студентите на ВУСИ д-р Кардашева ще говори за пътя към успеха, който изминава личността, и качествата, които трябва да притежаваме и развиваме, за да станем успешни професионалисти в областта, която сме избрали, като ще представи лекция на тема: “Емоционалната интелигентност – стратегия за кариерно развитие и успех!”

Историите за успеха, които ще бъдат разказани в рамките на събитието, са изключително разнообразни – от президент на рекламна фирма, през мениджър в една от най-големите банкови институции у нас, до служители в специализирани отряди в силовото министерство.

Всички присъстващи ще имат възможността да задават въпроси и да участват в дискусията.

Линк към срещата