Атрактивни специалности представя ВУСИ на Кандидатстудентска борса 2016

Feb 15, 2016

Висшето училище по сигурност и икономика участва в Кандидатстудентска борса 2016. Инициативата се организира с помощта на Министерството на образованието и науката и има за цел да информира младите хора за условията за кандидатстване във вузовете, приема, обучението, социално-битовите условия, възможностите за реализация след дипломиране и т.н.

По традиция информационната борса започва от София в Университета по архитектура, строителство и геодезия, като началото тази година е на 18 и 19 февруари. Над 20 водещи университета, сред които и ВУСИ, ще представят пред зрелостниците, техните родители и всички заинтересовани лица и организации актуална информация за различните специалности и форми на обучение. Седмица след това борсата се мести в Пловдив в сградата на филиала на Техническия университет, където на 25 и 26 февруари ще се презентират 22 висши училища от цялата страна.

Заради огромния интерес към атрактивните специалности, гъвкавите форми на обучение и изключително достъпните такси, както и заради неспиращите запитвания от различни райони на България, ВУСИ ще участва със свой щанд във всички градове, включени в борсата за 2016 година. Представянето на Висшето училище по сигурност и икономика отново ще обхване цялата страна, за да се отговори коректно на нарастващия обществен интерес към вуза, който се утвърди сред водещите в страната.

Презентациите на ВУСИ ще продължат както следва: 7-8 март – град Монтана – Общински младежки дом; 10-11 март – град Велико Търново – Изложбени зали „Рафаел Михайлов”; 14-15 март – град Добрич – Общински младежки център; 16-17 март – град Варна – Интерхотел Варна; 18-19 март – град Бургас – Общински младежки дом; 21-22 март – град Хасково – Читалище „Заря”; 23-24 март – град Стара Загора – хотел „Верея”.

Бъдещите студенти могат да посетят щанда на Висшето училище по сигурност и икономика, където ще намерят информационни материали за възможностите за обучение, да се запознаят с актуалните специалности, както и на място да подадат документи.

От учебната 2016/2017 година ВУСИ дава възможност за обучение по нови и оригинални 11 бакалавърски и 21 магистърски специалности в три професионални направления – „Национална сигурност”, „Администрация и управление” и „Икономика”.

Приемът е по документи, а формите на обучение са редовно, задочно и дистанционно. Подробна информация можете да получите на тел. 032/260-974, както и на www.vusi.bg.

КСБ в София

КСБ в Пловдив
КСБ във Велико Търново
КСБ във Велико Търново

КСБ в София

КСБ в Пловдив
КСБ във Велико Търново
КСБ в Пловдив
КСБ в Пловдив
КСБ във Велико Търново
КСK в Стара Загора