Стартират дни на отворените врати със серия от интересни събития

Feb 17, 2021

Демонстрация на бойни изкуства събира кандидат-студенти във ВУСИ

Висшето училище по сигурност и икономика продължава традицията за провеждане на дни на отворените врати във вуза. Всички желаещи да разгледат базата могат да го направят всеки петък между 10 и 15 часа при спазване на всички противоепидемични мерки.

В тази по-различна за всички година, ръководството на вуза реши да насочи кандидат-студентите към академичния свят със серия от атрактивни практически демонстрации, които са част от учебния план на студентите във ВУСИ.
Първото събитие от поредицата е на 27 февруари 2021 г. (събота) от 11:30 часа в сградата на ВУСИ на бул. „Кукленско шосе“ №13. Проф. Томо Борисов ще проведе демонстрация в специализирания кабинет по бойни изкуства, в която могат да се включат и част от посетителите. Това става възможно с разрешение от ръководството на вуза, което ще позволи посещенията на събитията извънредно, като предвид епидемичната обстановка, вузът остава затворен за външни лица, а обучението е изцяло онлайн.

„За нас е изключително важно да покажем на бъдещите си студенти поне малка част от това, което им предстои по време на следването им във ВУСИ. Събитията ще се проведат при спазване на всички мерки и съм сигурен, че ще се радват на интереса на кандидат-студентите“, коментира проф. д.п.н. Георги Манолов.

Всички, желаещи да присъстват на събитието, е необходимо да заявят желанието си в срок до 24 февруари на e-mail pr@vusi.bg, където посочват своите имена и телефон за връзка. Събитието ще се проведе при спазване на всички противоепидемични мерки, като при нужда посетителите ще бъдат разделени на групи, за да се избегнат струпвания, а демонстрацията ще се проведе на живо пред всяка от групите.

Посещаването на събитието е безплатно и цели да представи на кандидат-студентите различни техники, заложени в учебния план.
ОЧАКВАМЕ ВИ!