„Ден на младия предприемач в КИА” се организира за 4-та поредна година

Oct 17, 2013

За четвърта поредна година Колежът по икономика и администрация – Пловдив, организира конкурса „Ден на младия предприемач в КИА – Пловдив“. Форумът се превърна в емблематично ежегодно събитие за студентите и преподавателите от Колежа и за бизнеса.

Тази година „Ден на младия предприемач в КИА” ще се проведе на 19 октомври /събота/ 2013 г. Представянето на бизнес плановете или проектите ще започне от 12.00 ч. във 2 аудитория на КИА, на бул. „Кукленско шосе” 13 в Пловдив.

В рамките на форума ще бъдат представени различни проекти за създаване и развитие на фирми с възможности за мултимедийни презентации и постерни сесии.

Организаторите на този традиционен форум отправят покана към студентите от всички специалности в Колежа, както и към студентите от други университети и колежи да вземат участие и да представят своите оригинални идеи за създаване и развитие на собствен бизнес.

Най-добрите бизнес планове ще бъдат класирани съответно на първо, второ и трето място, а техните автори ще бъдат наградени.

Консултанти по проектите са: проф. дик Асен Конарев и доц. д-р Снежинка Константинова