ДОЦ. ГЕОРГИЕВ ОТ ВУСИ: „НИЕ ЩЕ ВИ ДАДЕМ КАЧЕСТВЕНО ОБРАЗОВАНИЕ, ЩЕ ВИ ПОДКРЕПИМ ПО ВРЕМЕ НА СЛЕДВАНЕТО И СЛЕД ТОВА“

Jul 9, 2020

В специално видео преподавателят се обръща към кандидат-студентите

Висшето училище по сигурност и икономика в Пловдив е единственото в страната с акредитация на всички специалности в направление „Национална сигурност“. Интересът на младите хора в тази сфера расте все повече, а голяма част от тях избират именно ВУСИ, за да завършат образованието си.

Един от преподавателите в направление „Национална сигурност“ във ВУСИ – доц. Васил Георгиев, в специално видео се обръща към зрелостниците, на които тепърва предстои да направят своя избор на вуз. „В днешно време ние създаваме блага, но създаваме и рискове и трябва да ги изучаваме, за да сме подготвени за бъдещето“, категоричен е той и допълва, че знанията по национална сигурност ни дават възможност да анализираме различни ситуации и да се справяме с различни житейски проблеми. И нещо повече – сигурността ни дава възможност да изградим истински правово общество.

От водеща важност за студентите е фактът, че преподавателският колектив на ВУСИ постоянно осъвременява учебните програми така, че да отговарят на най-новите тенденции, което прави възпитаниците на ВУСИ конкурентоспособни на пазара на труда веднага след завършването им.

В заключение доц. Георгиев кани зрелостниците да кандидатстват във ВУСИ, защото „ние сме тези, които можем да Ви дадем качествено образование, да Ви подкрепим по време на следването и след това, когато тръгнете по пътя на своята професионална реализация“.

Във видеото доц. Георгиев отвежда аудиторията на виртуална разходка в някои от кабинетите, в които се извършва обучението по дисциплините в направление „Национална сигурност“.