За дроновете от теорията до практиката разказват експерти във ВУСИ

Apr 7, 2021

Висшето училище по сигурност и икономика продължава събитията в рамките на Дни на отворените врати с атрактивна демонстрация и интересна лекция за едно от най-популярните технически средства в сферата на сигурността дроновете.

На 16 април от 13:00 часа в конферентната зала на висшето училище ще започне лекция, в която доказани професионалисти от единствената фирма в България, официален представител на една от най-популярните марки дронове в света. Веднага след като бъдат запознати със спецификата на устройствата, всички присъстващи ще бъдат поканени в градината, за да видят демонстрация, на каквато не са били свидетели до момента.

Представителите на copter.bg, които ще изнесат специалните демонстрация и лекция пред студентите и кандидат-студентите, ще ги запознаят с основните технологични средства, които се използват в днешно време в сферата на националната сигурност. Откриване на хора, локализиране на пожари и заснемане са само част от възможностите на дроновете, които ще бъдат демонстрирани в двора на Висшето училище по сигурност и икономика.

„Подобни практически демонстрации и лекции дават на нашите студенти и кандидат-студенти изключително полезни, интересни и най-важното – актуални знания по водещи въпроси в сферата на сигурността, икономиката и управлението. Ежедневно работим за подобряване качеството на образованието и се стремим да поддържаме изключително високо равнище“, коментира президентът на ВУСИ проф. д.п.н. Георги Манолов.

Денят на отворените врати ще се проведе при спазване на всички противоепидемични мерки.

Събитието можете да проследите и на живо във фейсбук страницата ни!

ОЧАКВАМЕ ВИ!