ВУСИ IT академия

Учебна програма CCNAv7 за мрежови специалисти

ВУСИ IT Академия предлага курс за мрежови специалисти, воден от сертифицирани инструктори по Сиско академична програма. Това дава уникална възможност на всички желаещи да се развиват в тази сфера, защото вузът е единственият в Пловдив, който подготвя за получаване на световновалиден CCNA (Cisco Certified Networking Associate) сертификат. CCNA е учебна програма реализирана от Сиско академии, по която се обучават и сертифицират хиляди специалисти годишно. Програмата постоянно се надгражда така, че да отговаря на изискванията и предизвикателствата в IT бранша, а през 2019 г. от „Сиско“ обявиха, че са обновили сертификационната си програма и тя дава възможно най-актуалното обучение и сертификация на високо равнище.

Обучението, което ВУСИ предлага, се извършва изцяло онлайн и е разделено на 3 нива, като при успешно положени изпити и покриване на изискванията за всяко ниво студентите получават сертификат от ВУСИ, а след покриване на трите нива, ако имат желание, могат да защитят и световно валиден сертификат CCNA в сертификационен център. В първото ниво на курса – CCNAv7, курсистите ще бъдат запознати с различните видове мрежи. Едно от уменията, които ще придобият на първия етап, е как да конфигурират рутери, суичове и други устройства, за да осигурят достъп до локални и отдалечени мрежови ресурси. Второто ниво обхваща Switching, Routing and Wireless Essentials и е свързано с работата и конфигурацията на такъв тип устройства. Третото ниво е Enterprise Networking, Security and Automation, където курсистите ще придобият редица знания и умения, свързани с виртуализацията, конфигурацията и управлението на различни мрежи и устройства. Цялата програма на курса можете да видите тук.

Важно уточнение е, че е препоръчително умение за четене на английски език на ниво поне B1, тъй като материалите за курсовете са изцяло на английски език. Те са достъпни за курсистите 24/7. Инструкторите препоръчват обучението да се извършва през настолен компютър или лаптоп вместо със смартфон.

Таксите за курса се превеждат по банкова сметка: BG 97 BPBI 7924 1066 753909

Ако искате да станете мрежови специалисти, отговарящи на изискванията на световния пазар на труда или просто да надградите знанията и уменията си в сферата, не се колебайте да се запишете още сега като попълните формуляра и прикачите документите за записване.
Документи за записване

Формуляр за записване

  Вие сте:
  Адрес:
  Пловдив
  бул. “Кукленско шосе” № 13

  Телефон:
  032 345 619
  +359 882 392 749

  Адрес:

  Пловдив
  бул. “Кукленско шосе” № 13

  Телефон:

  +359 884 605 940

   

   

  За нас

  Кандидат-студенти

  Студенти

  Центрове

  Научна и издателска дейност

  Новини