ПЪРВОКУРСНИК ВЪВ ВУСИ: „ОЧАКВАМ ТУК ДА ПОЛУЧА НАЙ-ДОБРОТО ОБРАЗОВАНИЕ”

Aug 3, 2020

Кандидатстудентската кампания във Висшето училище по сигурност и икономика е в разгара си

Интересът към Висшето училище по сигурност и икономика е огромен и кандидат-студенти от цялата страна се стичат, за да се запишат в избраната от тях специалност. Младите хора са привлечени от разнообразните и атрактивни специалности, високите акредитационни оценки и гъвкавите форми на обучение, които вузът предлага на своите студенти.

Изборът на висше учебно заведение е изключително важен за бъдещето на всеки човек, а студентите във ВУСИ са взели своето решение информирано и обосновано. „Избрах „Криминалистика”, защото специалността е интересна и има големи възможности за реализация, а обучението във ВУСИ е на много високо ниво”, коментира веднага след записването си една от първокурсничките и допълни, че всички възможности, които висшето училище предлага, и цялата необходима за записването информация са поднесени достъпно на сайта и Фейсбук страницата на ВУСИ.

„Интересът към кандидатстудентската кампания постоянно расте и се радвам, че във ВУСИ се записват амбициозни млади хора с ясно поставени цели и визия за бъдещето си. При нас те ще получат образование на изключително високо равнище и съобразено с най-новите образователни тенденции”, коментира президентът на Висшето училище по сигурност и икономика проф. д.п.н. Георги Манолов.

Възможностите за практически обучения по време на цялото следване във ВУСИ е друг аргумент, който изтъкват избралите да учат във вуза. „Искам да се развивам в сферата на сигурността и смятам, че практическите обучения са изключително важни, а Висшето училище по сигурност и икономика ги предлага”, коментира един от новозаписаните студенти в специалност „Национална сигурност”.

Преди да напусне Кандидатстудентския център вече като студент на ВУСИ, друг първокурсник с усмивка сподели: „Очаквам тук да получа най-доброто образование”.

Специалностите във всички направления във Висшето училище по сигурност и икономика са акредитирани с най-високи оценки, а някои от тях са уникални за Пловдив и региона, защото единствено във ВУСИ желаещите да ги изучават могат да получат диплома. Университетът е в Топ 6 на университетите по сигурност в страната, а според данни от рейтинговата система възпитаниците на ВУСИ имат най-висок облагаем доход в региона. Академичният състав пък е формиран изцяло от висококвалифицирани специалисти в техните области, включително и от други престижни висши училища по сигурност, за които преподаването е призвание, свързано с непрекъснато обновяване и осъвременяване на съдържанието, което излагат пред аудиторията.

Студентите във ВУСИ получават солидни теоретични знания и изключителна практическа подготовка, които безспорно ги правят конкурентоспособни на пазара на труда веднага след завършването им, а голяма част от тях си намират работа по специалността още докато следват.

Кандидатстудентската кампания ще продължи през цялото лято, като всички желаещи могат да кандидатстват онлайн през формата в сайта или в някой от офисите в Пловдив, София и Хасково.

ОЧАКВАМЕ ВИ 👉 ТУК 👈!