ЗРЕЛОСТНИЦИ ОТ ЦЯЛАТА СТРАНА ПОДАВАТ ДОКУМЕНТИ ЗА СЛЕДВАНЕ ВЪВ ВУСИ

Jul 10, 2020

Уникалните и перспективни специалности във вуза привличат бъдещите студенти

Кандидатстудентската кампания на Висшето училище по сигурност и икономика преминава при много висок интерес, а зрелостници от цялата страна избраха ВУСИ за придобиване на висшето си образование. Вузът привлича младите хора, които държат да получат модерно висше образование с отличните си акредитационни оценки, иновативните и атрактивни специалности, гъвкавите форми на обучение и достъпните такси.

„След силния старт на кандидатстудентската кампания интересът към ВУСИ продължава да бъде устойчив и непрекъснато да расте, като привличаме вниманието на младите хора, които ценят времето си, искат да учат по съвременни програми и да бъдат сигурни в професионалната си реализация след дипломиране. Много от лекционните курсове са уникални за висшето образование у нас и съчетават утвърдените практики с новостите в съответните направления“, заяви президентът на вуза проф. д.п.н. Георги Манолов. Предимство в обучението във ВУСИ е активният двустранен диалог между бизнеса и учебното заведение, който води до непрекъснато осъвременяване на изучаваните дисциплини. Академичен състав е от изключителни професионалисти, които обичат работата си и следват новостите в своите области, за да предадат на студентите най-актуалните и полезни знания и умения. Възпитаниците на ВУСИ се реализират изключително бързо и успешно, защото се отличават с безупречни теоретични знания и притежават много добра практическа подготовка. „Вече повече от 15 години при нас идват кандидат-студенти, които са разговаряли със свои познати, дипломирали се във вуза. Те препоръчват Висшето училище по сигурност и икономика, а това е достатъчно висок атестат за качеството на обучителния процес“, каза проф. Манолов.

Поради големия интерес към специалностите в трите професионални направления – „Национална сигурност“, „Икономика“ и „Администрация и управление“, кандидатстудентският офис на ВУСИ ще бъде отворен за записване на студенти през цялото лято. Кандидат-студентите могат да използват и онлайн формата през сайта на вуза или да се запишат в офисите в София, Пловдив и Хасково.

Ръководството и академичният състав на ВУСИ пък провеждат онлайн срещи, при които бъдещите студенти поставят своите въпроси и получават допълнителна информация. Виртуалните срещи ще продължат през месеците юли и август, за да могат младите хора да направят своя информиран избор на висше училище.

Бъдещите студенти и техните родители, които държат на персоналното отношение и непосредствения контакт, могат да посетят кандидатстудентския офис в супермодерната база на ВУСИ, намираща се на бул. „Кукленско шосе“ № 13 в Пловдив, където на място да разговарят с експертите, от които ще получат подробна и изчерпателна информация.
Бъдете сред лидерите и кандидатствайте във Висшето училище по сигурност и икономика!