КИА обявява Конкурс за видеоклип на тема „Ние можем да изчистим България само за един ден”

Feb 25, 2013

Можеш ли да мислиш бързо и да говориш кратко? Виждаш ли България днес по-чиста от тази преди 1 година? Знаеш ли какво и защо се промени? Или пък точно обратното? Имаш ли позиция и желание да я покажеш, или пък имаш просто талант и ти трябва вдъхновение?

Каним те да претвориш своята „зелена” идея! Ако можеш да пътуваш във времето, да разказваш истории и обичаш да твориш, включи се в конкурса, организиран от Колежа по икономика и администрация на тема „Ние можем да изчистим България за един ден!

Най-добрият видеоклип ще бъде представен в ефир и като банер на сайта на кампанията „Да изчистим България за един ден” на БТВ, а неговият екип ще получи множество стимулиращи, предметни награди! Всички участници ще получат и Сертификати за доброволци!

Колежът по икономика и администрация – Пловдив съвместно с БТВ медия груп организира конкурс за най-остроумен кратък видеоклип, който да насочва вниманието към идеята за смисъла на свободния избор на всеки един от нас в най-голeмия световен международен проект, свързан с идеята да ни е „чисто”.

Правила на конкурса:

– Участие могат да вземат всички студенти на КИА.

– Участниците представят само идея /проект/ на видеоклип.

Клипът трябва да бъде целенасочен, кратък и ясен; да бъде иновативен и оригинален; да има ясно изразено послание към публиката и лично отношение към проблема; да въздейства емоционално върху аудиторията; да има младежка и еконасоченост и др.

– Времетраене на клипа – до 20 секунди
– Участниците трябва да изпратят на ел.поща:pr@cea.bg своите разработки не по-късно от 7 март 2013 г. или да ги представят на хартиен носител в кабинет „Връзки с обществеността” на ет.1 в КИА. Телефон за контакт: 032/ 345 605, 0882 392 735 – Радослава Сенгалевич.
– Видеоклипове с обидно съдържание ще бъдат отстранени от конкурса.
– Журито ще номинира 3-те най-добри проекта на клип, измежду които ще бъде излъчен победител.

Краен срок за участие: 7 март 2013, 17 часа

– Конкурсът ще се проведе на 9 март /събота/ 2013 от 10 часа в конферентна зала

Повече информация можете да намерите и в уеб сайта на КИА: www.cea.bg, както и на страницата на колежа във Фейсбук.