Лекцията Климатичните промени на доц. д-р Васил Георгиев предизвика огромен интерес

Apr 19, 2021

Първата от поредицата онлайн лекции за студенти и кандидат-студенти предизвика огромен интерес в социалните мрежи. Стотици хора проследиха лекцията Климатичните промени на доц. д-р Васил Георгиев на живо.

В рамките на кандидатстудентската кампания преподаватели на ВУСИ ще изнесат онлайн лекции на живо, с които ще потопят кандидат-студентите в академичния живот, като същевременно ще ги запознаят с актуални за съвременното общество теми.

„Дисциплините, които преподаваме във ВУСИ и студентите изучават, са актуални и всички преподаватели непрестанно обновяваме информацията, която предоставяме на студентите си. Следим тенденциите и новите открития в научните среди, за да даваме винаги най-новите данни и информация“, коментира доц. д-р Васил Георгиев преди лекцията си.

В рамките на близо час той представи всички гледни точки на проблемите, свързани с климатичните промени. Какви са рисковете за сигурността от глобалното затопляне, налице ли е изобщо глобалното затопляне и можем ли да го предотвратим? Отоговорите на тези и още редица вижте в лекцията на доц. д-р Георгиев.

За да не пропуснете следващите теми, следете сайта ни и профилите в социалните мрежи.