ВУСИ ПРЕДЛАГА БОГАТ ИЗБОР ОТ КВАЛИФИКАЦИОННИ КУРСОВЕ

Nov 27, 2020

Квалификационните курсове по актуални теми в сферата на сигурността, администрацията и управлението и икономиката, които Висшето училище по сигурност и икономика предлага, са реална възможност да използвате времето, прекарано вкъщи, за да придобиете нови знания и умения, както и нова професионална квалификация.

Курсовете са предназначени както за мениджъри и служители в различни фирми, така и за хора, които искат да обогатят или надградят своето образование в интересна и полезна за тях насока. Можете да избирате от редица теми, сред които „Управление и развитие на човешките ресурси“, „Бизнес и предприемачество“, „Съдебни експертизи“, „Здравен мениджмънт“ и др.

Единствено изискване, за да запишете курс във ВУСИ е да имате завършено средно образование и желание да се усъвършенствате. Обучението е дистанционно, а продължителността на курсовете е един месец. Изключение прави курсът по Здравен мениджмънт, който продължава три месеца.

Не се колебайте! Разгледайте всички курсове тук и кандидатствайте още сега на kursove@vusi.bg. За повече информацията можете да се обадите на телефон 032 260 974.

ОЧАКВАМЕ ВИ!