Лекция на тема „Жизнен цикъл на продукта“ ще могат да гледат кандидат-студенти

Jun 16, 2021

Поредната от лекциите, които ще изнесат преподаватели от Висшето училище по сигурност и икономика пред кандидат-студенти, е на тема „Жизнен цикъл на продукта“ с проф. д-р Михаил Михайлов и ще се проведе на 22 юни (вторник) от 13:00 часа.

Лекцията ще помогне на желаещите да се реализират в сферата на икономиката да научат някои от основите в икономическата наука още преди да са прекрачили прага на висшето учебно заведение. По време на лекцията ще бъдат представени интересни и любопитни научни факти, касаещи жизнения цикъл на продукта, особено в условия на динамично променяща се икономическа среда.

„Икономическите процеси, които наблюдаваме в момента в целия свят, са много интересни и бъдещите студенти ще имат честта да изучават икономиката в моментното ѝ състояние и развитие, докато са преки наблюдатели на икономическите последици и движения“, коментира проф. д-р Михаил Михайлов.

Онлайн лекцията можете да гледате на във фейсбук страницата ни на 22 юни (вторник) от 13:00 часа, както и на място във Висшето училище по сигурност и икономика.

ОЧАКВАМЕ ВИ!