Стартира поредица майсторски класове във ВУСИ

Apr 12, 2022

Поредица майсторски класове ще се проведе във Висшето училище по сигурност и икономика, чиято цел е да запознаят кандидат-студентите с възможностите, които предоставя вузът, а на студентите да дадат по-различен поглед над образователния процес. Майсторските класове ще включват демонстрации, обучения и лекции по актуални теми и дисциплини, които се изучават във ВУСИ. Водещи на събития ще бъдат успешни преподаватели и доказани специалисти от практиката, обединени от изключително богатия си житейски и професионален опит.

Първото от събитията ще се проведе на 18 април, в 15:00 ч., в залата по бойни изкуства на Висшето училище по сигурност и икономика, а водещ на майсторския клас ще бъде Живко Чакръкчиев – консултант по корпоративна сигурност и преподавател по джиу джицу и карате вадо рю. Той притежава черен колан – втори дан, а пред присъстващите на демонстрацията ще покаже техники за защита и самозащита както за цивилни, така и за униформени по време на изпълнение на служебните им задължения. Темата на демонстрацията ще бъде: Адекватност при изпълнение на служебните задължения от униформени и цивилни служители на реда и сигурността.

По време на срещата в демонстрацията ще могат да се включат и някои от присъстващите в залата, а съвсем скоро ще стартират и курсове във ВУСИ, водени от Живко Чакръкчиев, за които повече ще разкаже самият той по време на събитието.

Демонстрацията ще се излъчва и на живо във Фейсбук страницата на ВУСИ.

ОЧАКВАМЕ ВИ!