Илиян Илиев, студент във втори курс, специалност „Киберсигурност“, е новият председател на Студентския съвет на Висшето училище по сигурност и икономика. Той беше избран по време на редовно отчетно-изборно събрание на съвета.

Президентът на ВУСИ проф. д.п.н. Георги Манолов бе почетен гост на заседанието. Той поздрави студентските представители и им благодари за ползотворната дейност, като им пожела да бъдат все така амбициозни и креативни в тяхната отговорна мисия.

Събранието избра за зам.-председател на студентския съвет второкурсника Станислав  Шутилов от специалността „Противодействие на престъпността и опазване на обществения ред“. Маргарита Моллова, студентка в първи курс, специалност „Митническо разузнаване и разследване“, стана секретар, а за зам.-секретар бе определена второкурсничката от специалност „Киберсигурност“ Милена Итева.

Досегашният председател Мартин Тунов остава член на съвета. Той получи благодарността на колегите си за приноса за развитието и утвърждаването на студентското самоуправление във ВУСИ.