ГОЛЯМА ЧАСТ ОТ СТУДЕНТИТЕ НА ВУСИ ЗАПОЧВАТ РАБОТА ПО СПЕЦИАЛНОСТТА ОЩЕ ДОКАТО СЛЕДВАТ

Jul 10, 2020

Завърши поредният изключително успешен випуск

Студентите от Випуск 2020 на Висшето училище по сигурност и икономика – град Пловдив, завършиха успешно своята бакалавърска степен на образование. За някои от тях обаче това не е последната среща с ВУСИ, защото планират да продължат образованието си тук.

Магдалена Виденова от специалност „Национална сигурност“ споделя, че е започнала работа по специалността още в трети курс. И до днес тя работи на Летище Пловдив и обича работата си. Признава, че във ВУСИ е научила много ценни уроци. „Научих, че ако искаш нещо, трябва много сериозно да се бориш и че нищо не идва лесно, но никога не трябва да се отказваш“, казва тя и е категорична, че ВУСИ е правилният избор за всички като нея, чиито интереси са в сферата на националната сигурност. С усмивка добавя, че специалностите в другите две направления – „Икономика“ и „Администрация и управление“, също са били изключително полезни и интересни за колегите ѝ.

За Зорница Захариева от същата специалност най-ценно е гласуваното доверие от останалите студенти, които я избират за председател на Студентския съвет. „Ще продължа магистратурата си във ВУСИ, но в друго направление, тъй като преоткривам новото си амплоа“, споделя тя.

Повече за практиката по време на обучението и как ВУСИ подготвя своите студенти за живота вижте във видеото с Магдалена и Зорница!