Онлайн срещи с инспектори от кандидатстудентския център предлага ВУСИ на кандидат-студентите

Feb 9, 2021

От настоящата кандидатстудентска кампания Висшето училище по сигурност и икономика дава още една възможност за връзка с екипа на кандидатстудентския център. Всички, които имат желание да следват във ВУСИ, но имат въпроси, на които не са успели да намерят отговор в сайта ни, могат да си запазят час за онлайн консултация през форма в сайта и да се срещнат виртуално с представител на ВУСИ в Teams.

„Наша основна цел е да бъдем максимално в полза на кандидат-студентите и студентите на ВУСИ. Ограниченията в момента затрудняват срещите на живо, затова решихме да предоставим възможност за онлайн консултации на всички, които имат въпроси, свързани с кандидатстването при нас“, коментира директорът на кандидатстудентския център Ани Хосен.
Онлайн консултациите ще бъдат напълно безплатни, като при тях кандидат-студентите ще получат допълнителна информация за начините на кандидатстване, как се попълват и изпращат документите, какво им предстои, ако станат част от ВУСИ и т.н.

„Това е само едно от нововъведенията, които сме планирали за настоящата кампания. Висшето училище по сигурност и икономика се адаптира изключително бързо към всички промени и се стреми максимално да отговаря на очакванията и нуждите на своите кандидат-студенти и студенти“, категоричен е президентът на вуза проф. д.п.н. Георги Манолов.
Кандидат-студентите могат да избират от редица иновативни специалности, отговарящи на нуждите на пазара на труда, разделени в три направления „Национална сигурност“, „Икономика“ и „Администрация и управление“. Студентите на вуза имат възможността да се обучават от изтъкнати професори и доценти – доказани специалисти в своите области.
Ако имате въпроси, свързани с кандидатстването, не се колебайте да ги зададете още сега! Запазете си час за консултация през сайта ни тук: https://www.vusi.bg/zaiavka-za-konsultacia/