ВУСИ ОБЯВЯВА ФОТОКОНКУРС „АЗ ❤ ВУСИ“

окт. 13, 2020


Висшето училище по сигурност и икономика съвместно със Студентския съвет обявява фотоконкурс на тема „АЗ ❤ ВУСИ“. В него участие могат да вземат всички студенти на вуза, като си направят снимка на любимо място в сградата на ВУСИ или около нея. Курсовете или групи от по няколко души могат да участват и с колективнa снимка.

Всеки студент (или група студенти) има право да участва в конкурса само с една снимка, която трябва да изпрати до 15 ноември 2020 г. на e-mail: vestnik@vusi.bg. В имейла трябва да се посочат трите имена на участника, курс, специалност и телефон за връзка, както и кратко описание на фотографията. Снимките да се изпращат в .jpeg формат и размер, не по-малък от 2 MB. До участие в конкурса ще се допускат само снимки, отговарящи на условията за участие.

Победителите ще изберете самите Вие. Печелят авторите на трите снимки, събрали най-много харесвания в страницата на Висшето училище по сигурност и икономика.

Всички снимки ще бъдат качени във Фейсбук на 16 ноември, а гласуването ще продължи до 2 декември. Харесванията на снимките след този срок няма да бъдат вземани предвид при определянето на победителите.

В навечерието на Студентския празник, на 4 декември, ще бъде открита изложба във фоайето на ВУСИ с най-добрите снимки, а победителите ще бъдат наградени.

НЕ СЕ КОЛЕБАЙТЕ! ВКЛЮЧЕТЕ СЕ ОЩЕ СЕГА!