ИЗВЕСТНИ СА ПОБЕДИТЕЛИТЕ ВЪВ ФОТОКОНКУРСА „АЗ ❤ ВУСИ“

Dec 4, 2020

Приключи фотоконкурсът „АЗ ❤ ВУСИ“ и след оспорваната надпревара победителите са вече факт. С най-много харесвания всички Вие на първо място поставихте снимката на Атидже Тронова с рекордните 617 харесвания. Тя ще получи награда в размер на 130 лв. Почетното второ място отива при Стоян Колев с 340 харесвания, чиято награда е 110 лв., а третото място си поделят Михаела Нейчева и Велко и Венета Маслеви с награди по 90 лв.

Поради огромния интерес към конкурса ръководството на ВУСИ взе решение специално подбрано жури да избере награди и за други от участниците. „Вярвам, че ентусиазмът и енергията, с които нашите студенти се включиха в конкурса, трябва да бъдат възнаградени. В това време на изпитания и трудности те за пореден път доказаха, че ученето върви ръка за ръка със забавлението“, коментира президентът на ВУСИ проф. д.п.н. Георги Манолов. Журито е в състав: доц. Йордан Бакалов – ректор на ВУСИ, Сашо Сарандалиев – професионален фотограф, Борис Зарков – член на Студентския съвет към ВУСИ, и Нурай Вератов – представител на ВУСИ.

След дълго събеседване и оценяване на фотографиите журито реши да връчи още няколко поощрителни награди: „Награда на журито“ на Радислава Цончева, „Награда на президента“ пък бе отсъдена на Ева Чомпалова, а Стефка Бангова печели „Награда на ректора“. Журито отреди „Награда на Студентския съвет“ да отиде при Йордан Петров. По предложение на председателя на журито – Сашо Сарандалиев, специална награда ще получи и фотографът на снимката на Михаела Нейчева – Божидар Ненчев. Всички поощрителни награди на журито са в размер на 80 лв.

Поради епидемичната обстановка и предприетите мерки наградите на победителите ще бъдат изплатени по банкова сметка и ще получат грамоти за участие в конкурса.

ЧЕСТИТО НА ПОБЕДИТЕЛИТЕ!