ПОЗДРАВИТЕЛЕН АДРЕС

Dec 16, 2016

Уважаеми преподаватели, колеги и студенти,

От името на ръководството на Висшето училище по сигурност и икономика и лично от мое име приемете сърдечни поздрави по случай най-светлия християнски празник Рождество Христово и настъпващата Нова 2017 година!
Тези дни са повод за равносметка, когато всеки оценява постигнатото и чертае бъдещите си планове. Надявам се всеки от вас да е доволен от положените усилия и възнаграден с постигнати успехи, да вярва в успешното преодоляване на предстоящите предизвикателства, които времето ни поднася.
Нека не забравяме и помним, че щастието следва смелите и дръзките, предприемчивите и инициативните, но то идва само когато сърцата ни са изпълнени с любов, а труда и постоянството са ежедневие.
Убеден съм, че всеки един от вас има повод за лично и професионално удовлетворение и ще прекрачи Новата година със стремеж за развитие и копнеж за благополучие.
Желая ви градивна и успешна 2017 г., която да донесе още повече поводи за радост и житейски успехи. Да посрещнем Новата година с усмивка и вяра, а нейната отплата да бъде здраве, щастие и много късмет!

ВЕСЕЛИ КОЛЕДНИ И НОВОГОДИШНИ ПРАЗНИЦИ!

проф. д.п.н. Георги Манолов
ректор на Висше училище по
сигурност и икономика