Уважаеми студенти, преподаватели и колеги,

Приемете сърдечните ми поздравления по случай честването на 8 декември – Ден на студентското дръзновение, знание и мечти. Вече 120 години този празник е символ на силата на академизма, образователните традиции и градивната връзка между преподаватели и студенти.

Изразявам своята искрена признателност за високите постижения и покорените научни върхове вече 20 години от академична общност на ВУСИ. Те са най-достойният и силен наш пример за всеотдайността ни в името на просперитета на българското общество.

Уважаеми млади колеги,

Бъдете горди с уникалната възможност да се обучавате във висше училище, което задава собствени стандарти в професионалното обучение в направленията по национална сигурност, икономика и администрация и управление. Чрез придобитите знания и компетенции във ВУСИ имате изключителния шанс да изградите живота си такъв, какъвто го желаете. Да бъдете успешно реализирани и да сбъдвате мечтите си.

Пожелавам на цялата академична общност здраве, дръзновение и неизчерпаема енергия в справянето с предизвикателствата на времето!

Честит празник!

С уважение,

проф. д.п.н. Георги Манолов

/президент на ВУСИ/