Президентът на Висшето училище по сигурност и икономика проф. д.п.н. Георги Манолов получи множество поздравителни адреси от България и чужбина за днешния си 65-годишен юбилей. Своята признателност и пожелания да продължава все така уверено по успешния си академичен и мениджърски път отправиха държавни и местни институции, бизнес и образователни структури и партньорски организации.

„Няма големи успехи и положителни резултати, ако нямаш зад себе си високопрофесионален екип – научен, преподавателски и административен“ – каза проф. д.п.н. Манолов по време на юбилейното празнично тържество във ВУСИ. „Всичко онова, което съм направил във висшето училище в продължение на 20 години, нямаше да бъде това, което е сега, ако екипът не влагаше максимално своите усилия. Това за мен винаги е била огромна мотивация, за да реализирам намеренията си и взетите решения от съответните ръководни органи на ВУСИ, за да можем да вървим напред“- сподели президентът на вуза и увери, че е носи непоклатим дух, енергия и актуални образователни цели, които има амбицията да реализира. Проф. д.п.н. Манолов подчерта, че ще направи всичко необходимо за четвъртвековния си юбилей ВУСИ да се трансформира в първия частен университет със спортен комплекс и общежитие в Пловдив.

 „С празнуването на 65-годишнината Ви идва време за възхищение към уникалния път, по който сте пътували през годините“ – посочи в специалния поздравителен адрес от името на Студентския съвет неговият председател Маргарита Моллова. „Това е време за поглед назад към богатия калейдоскоп от спомени и предизвикателства, които сте преодолели със сила, мъдрост и непоколебим дух“ – подчерта още тя.

От страна на високопрофесионалния преподавателски състав доц. д-р Руси Янев изрази благодарностите и пожеланията за успешното ръководене на ВУСИ и занапред.

Чудесната юбилейна торта във формата на академична книга с логото на ВУСИ концентрира пожеланията на всички към проф. д.п.н. Манолов за здраве, благоденствие и откриване на нови образователни хоризонти.