Ранното записване във ВУСИ започна, бъди сред първите новозаписани студенти

Jan 22, 2021

Най-нетърпеливите да станат студенти във Висшето училище по сигурност и икономика могат да кандидатстват още сега. Започна ранният прием за ОКС „бакалавър“, който дава на кандидат-студентите възможност да заемат първите места в едни от най-желаните специалности в Пловдив и региона.
Приемът се осъществява в три професионални направления – „Национална сигурност“, „Икономика“ и „Администрация и управление“, като кандидат-студентите могат да избират между повече от 15 специалности, сред които „Национална сигурност“, „Криминалистика“, „Киберсигурност“, „Антитероризъм“, „Счетоводство и контрол“, „Дигитален маркетинг“, „Стопанско управление“, „Бизнесмениджмънт“ и много други.
Кандидатстването във ВУСИ става бързо и лесно, изцяло онлайн на сайта, а онези, които в момента са в 12. клас, но искат да гарантират своето място във вуза, могат да кандидатстват с есе още сега.
„Предстои изключително различна кандидатстудентска кампания, с която целим да дадем на нашите бъдещи студенти цялата информация и всички отговори, от които се нуждаят. През цялата кампания ще има онлайн събития с преподаватели и служители във ВУСИ, които ще отговарят на въпроси, а самите кандидат-студенти могат да си запазят час за виртуална среща с експерт от Кандидатстудентския център, който да им разясни стъпките при кандидатстването“, коментира президентът на ВУСИ проф. д.п.н. Георги Манолов и добави, че това са само част от нововъведенията, които предстоят.
В хода на цялата кандидатстудентска кампания на сайта на ВУСИ и в профилите в социалните мрежи ще бъде качвана актуална информация за всичко, което предстои.
Първокурсниците, които станат част от академичната общност на Висшето училище по сигурност и икономика през предстоящата 2021/2022 година, ще черпят знания от хабилитирани преподаватели – доказани професионалисти в своите области. Рейтинговата система за 2020 г. затвърди лидерските позиции на ВУСИ, като за поредна година дипломите от направление „Национална сигурност“ на вуза носят най-висок облагаем доход в Пловдив и региона.
Връзките, които е изградил вузът с бизнеса през годините, са още един начин за студентите да получат практически знания по време на обучението си, а впоследствие да се реализират успешно на пазара на труда.
Възможностите за обмен на студенти, които дава Програмата „Еразъм+“, са опит, който не може да бъде сравнен с нищо друго. „ВУСИ има договор с водещи европейски университети, а съвсем скоро получихме и харта „Еразъм+“ до 2027 г. Надявам се пътуванията да станат възможни още през следващата академична година и нашите студенти да могат да се възползват от програмата“, коментира координаторът по Програма „Еразъм+“ доц. Людмила Дикова – зам.-ректор на ВУСИ.

Ако и на Вас всичко това Ви звучи като нещо, от което искате да бъдете част, не се колебайте и кандидатствайте още сега!

Виж всички специалности в ОКС „бакалавър на: https://www.vusi.bg/priem-3/priem-kandidatstudentska-kampania/

Кандидатствай на: https://www.vusi.bg/priem-3/online-kandidatstvane/

Виж как да попълниш документите за кандидатстване на: https://youtu.be/2YV94hTa4G0

Ако имате въпроси, свързани с кандидатстването във ВУСИ, не се колебайте да ги задавате на e-mail priem@vusi.bg и на тел. 032 260 974.