Шанс за кандидат-студентите през юли и август

Jun 27, 2016

Всички кандидат-студенти, които желаят да получат качествено висше образование, гарантиращо безпроблемна реализация и високи доходи, могат да се възползват от преференциите, предлагани от Висшето училище по сигурност и икономика. А те са повече от атрактивни – вузът ще приема документи за академичната 2016/2017 година през месеците юли и август; таксата за първия семестър за образователно-квалификационна степен „бакалавър” ще бъде преференциална – 450 лв; отпада плащането за кандидатстване.

Записването тече с пълна сила, интересът към атрактивните специалности е огромен, заявяват от ВУСИ. Напливът не спира, ще работим в съботните и неделните дни на двата месеца, уточняват още от вуза. И допълват, че подалите документи са с около 50% повече в сравнение със същия период на миналата година. Лятото е период за почивка, но предвидливите използват рационално времето, за да подсигурят бъдещето си, избирайки Висшето училище по сигурност и икономика. „Създали сме перфектни условия за прием и модерно обучение на младите хора, гарантиращо устойчива заетост след дипломиране. Смятаме, че това до голяма степен ще предопредели бъдещото им решение да останат и да работят в България, защото ще бъдат високо ценени от работодателите”, разкриват от кандидатстудентския офис. Оттам напомнят, че е предвидена и възможността за редуциране на таксите за целия срок на обучение за областите Хасково, Кърджали и Смолян.

Информация за бакалавърските и магистърски програми в изключително търсените професионални направления „Национална сигурност”, „Администрация и управление” и „Икономика”, както и за актуализираната социална програма на ВУСИ, даваща възможност за облекчен достъп до качествени знания, можете да откриете на сайта на Висшето училище по сигурност и икономика www.vusi.bg.