Среща с екипа на „Най-добър млад предприемач на гр. Пловдив” за 2013 г. в КИА

Oct 16, 2013

За пета поредна година Дирекция „Спорт, младежки дейности и социална политика” на Община Пловдив организира конкурса „Най-добър млад предприемач на гр. Пловдив” за 2013 г., чийто домакин ще бъде Колежът по икономика и администрация – Пловдив. Тази година предварителната среща – разговор с екипа на Общината и лично със зам. – кмета г-н Титюков ще се проведе на 17 октомври (четвъртък). На срещата от 10.30 ч. във 5-та аудитория, 2 етаж на КИА, на бул. „Кукленско шосе” 13 в Пловдив ще се обсъдят по-подробно условията и редът за участие в конкурса. В рамките на младежкия форум ще бъдат разработени и представени различни бизнес планове с възможности за мултимедийни презентации.

Организаторите на този традиционен форум отправят покана към студентите от всички специалности в Колежа да вземат участие и да представят своите иновативни идеи за създаване и развитие на собствен бизнес.

Нашата студентка Ваня Аргирова от специалност „Туризъм” спечели престижната първа награда на конкурса за 2010 г. с проект за създаването на туроператор, който да развива културно-исторически туризъм в Пловдив. КИА – Пловдив традиционно награждава отличили се студенти на конкурса, като една от специалните награди бе присъдена на Невена Начева – студентка от УХТ – Пловдив. За оказаната подкрепа и съдействие ръководството на КИА получи от община Пловдив специално благодарствено писмо.

Най-добрите бизнес планове ще бъдат класирани съответно на първо, второ и трето място, а техните създатели ще получат множество награди.