Председателят на Студентския съвет Илиян Илиев връчи поздравителен адрес по случай 19-годишнината на Висшето училище по сигурност и икономика на неговия президент проф. д.п.н. Георги Манолов. Участие в срещата взе и Христина Чавдарова от съвета.

„Изказваме своята признателност на Вас и на цялата академична общност за всеотдайността, изключителния професионализъм и последователните усилия в осъществяването на общата ни мисия за нови знания, стремежи и успехи“ – се посочва в поздравителния адрес.

Студентите на ВУСИ изказват благодарността си за възможността да се обучават и да се изграждат като висококачествени специалисти в модерна среда и отговаряща на европейските стандарти база. Те изразяват убедеността си, че ентусиазмът и постоянството на цялата академична общност на висшето училище и занапред ще вдъхновяват за реализирането на нови научно-изследователски и образователни цели.

„Нека продължаваме заедно да градим един успешен просперитет в името на по-качествено образование в нашата страна и бъдещето ни като граждани на България“- пожелава Студентският съвет на ВУСИ.

От своя страна проф. д.п.н. Георги Манолов поздрави също с празника студентите, като им пожела здраве и успехи в следването и в живота. „Заедно можем всичко и имате пълната подкрепа на ръководството на висшето училище“ – подчерта президентът на ВУСИ.