Председателят на Студентския съвет на Висшето училище по сигурност и икономика Илиян Илиев и секретарят Христина Чавдарова взеха участие в церемонията „Студент на годината – 2022“. Тя бе организирана от Националното представителство на студентските съвети и се проведе на 2 март в УНСС. Събитието бе под патронажа на президента Румен Радев.

„Изключителна чест бе отправената покана към студентската общност на ВУСИ да бъдем част от тържественото събитие“ – сподели Илиян Илиев. „Разговаряхме с колеги от висшите учебни заведения в страната по актуални теми и коментирахме възможности за реализация на различни инициативи.

Заедно с Христина Чавдарова представихме градивната студентската атмосфера във ВУСИ и цялостната подкрепа, която получаваме от президента проф. д.п.н. Георги Манолов и академичното ръководство“- разказа за сайта и вестника на вуза председателят на Студентския съвет.

Той увери, че заедно с колегите си ще продължат да работят за популяризирането и насърчаването на постиженията на възпитаниците на ВУСИ и за развитието и утвърждаването на студентското самоуправление.