Стартира общинският конкурс „Най-добър млад предприемач на гр. Пловдив“ за 2013

Oct 17, 2013

За пети пореден път в КИА стартира конкурсът „Най-добър млад предприемач на гр. Пловдив” за 2012 г. Младежкият форум се организира съвместно с Дирекция „Спорт, младежки дейности и социална политика” на Община Пловдив. По този повод на 17.10.2012 г.. от 10.30 ч. в 5 аудитория на КИА на бул. „Кукленско шосе” 13 в Пловдив се проведе среща – разговор с екипа на Общината, ръководена от зам. – кмета г-н Титюков.

Престижната надпревара ще даде възможност за участие и изява с авторска разработка на всички български граждани от 18 до 33 годишна възраст.  Обемът на проектите, които кандидатите трябва да разработят, не бива да надхвърля 25 страници като е необходимо идеите да бъдат реалистични и осъществими на практика. Към бизнес плановете трябва да бъде приложено CV на кандидата и необходимата информация за участие.

Повече информация за условията за участие и критериите за оценка могат да бъдат изтеглени от тук:

Условия за участие и критерии за оценка

Бизнес планове могат да се подават до 17:00 часа на 29.11.2013 год. /петък/ в деловодството на Община Пловдив на пл. „Стефан Стамболов“ №1 или по пощата като ще важи датата на пощенското клеймо. Жури, доминирано от външни експерти, академични преподаватели, представители на студентските съвети, журналисти и представители на общинската администрация, ще оценяват работите на участниците в два етапа. След това ще бъдат определени четирите най-добри бизнес плана по различни критерии за оценка.

Повече информация за насоките за кандидатстване могат да бъдат изтеглени от тук:

Насоки за кандидатстване

Победителят ще получи голямата награда – чек на стойност 7 000 лв., класиралият се на втора позиция – 4 000 и двамата на трето място, ще вземат по 2 000 лв.