ПРЕЗИДЕНТЪТ НА ВУСИ ВРЪЧИ ПЪРВАТА СТИПЕНДИЯ НА СТУДЕНТ-ОТЛИЧНИК НА ВУЗА

Dec 11, 2020

 

Проф. д.п.н. Георги Манолов постави началото на нова традиция във Висшето училище по сигурност и икономика като връчи първата стипендия на студент-отличник на ВУЗА, която осигурява с лични средства. „Студент на ВУСИ 2019“ е Михаела Нейчева, студентка в 3 курс в специалност „Национална сигурност“ с успех Отличен 5,72.

„От тази година започвам да подкрепям най-добрия студент на годината, защото съм убеден, че усилията на нашите студенти трябва да бъдат възнаграждавани. Искам в тази трудна за всички година да внеса малко светлина и да покажа, че можем да правим добро въпреки трудностите. Особено когато каузата си заслужава“, категоричен беше проф. Манолов.

Президентът на ВУСИ се обърна към Михаела с думите: „Не се свенете да изтъквате постиженията си. Когато човек е постигнал нещо, трябва да го казва и показва на останалите“, а тя от своя страна благодари за признанието и оценката за усилията, които влага през цялото си обучение.

Стипендията е в размер на 120 лв. на месец в рамките на академичната година, осигурява се изцяло с лични средства на проф. Манолов и ще се дава всяка година на студента с най-висок успех.