Кандидатстудентската кампания продължава с пълна сила и през лятото

Jul 5, 2021

Интересът на кандидат-студентите към ВУСИ е огромен

Кандидатстудентската кампания на Висшето училище по сигурност и икономика е в разгара си и стотици зрелостници от различни точки на страната избират да следват във ВУСИ. Те са привлечени от иновативните и перспективни специалности, висококвалифицираните преподаватели и отличната подготовка, която дава вузът за успешна реализация на пазара на труда.

„Въпреки трудната година, във ВУСИ кандидатстудентската кампания стартира изключително силно още през пролетта, а интересът непрестанно расте. Всички желаещи да се запишат да следват при нас ще имат възможността да го направят и през цялото лято – онлайн и на място в офисите ни“, заяви президентът на вуза проф. д.п.н. Георги Манолов.
Само преди дни президентът на ВУСИ издаде заповед, според която новата академична 2021/2022 година ще стартира присъствено за всички студенти на ВУСИ.

„За нас като преподаватели няма нищо по-ценно от живия контакт. Въпреки плюсовете на онлайн обучението и възможностите, които то дава, съм изключително щастлив, че новата академична година ще започне по традиционния начин и ще можем да се видим очи в очи със студентите – нещо, което липсваше и на тях, и на нас през изминалата година“, допълни проф. Манолов и подчерта, че всички новозаписани студенти във ВУСИ ще имат профили и достъп до платформата Teams, за да могат да се възползват от възможностите, които тя дава.

Поради големия интерес към специалностите в трите професионални направления – „Национална сигурност“, „Икономика“ и „Администрация и управление“, ВУСИ обяви и Дни на отворените врати, в рамките на които всеки петък и събота през юли и август желаещите да се запознаят с базата и историята на ВУСИ ще могат да го направят на място.

Виж всички специалности: https://www.vusi.bg/priem-3/priem-kandidatstudentska-kampania/ 
Кандидатствай още сега: https://www.vusi.bg/priem-3/priem-kandidatstudentska-kampania/