ВИПУСК 2020 НА ВУСИ ПОЕ ПО ПЪТЯ НА ЖИВОТА

Jul 8, 2020

Випуск 2020 на ВУСИ

С усмивки и добро настроение студентите се разделиха с университета

Випуск 2020 на Висшето училище по сигурност и икономика се събра, за да отпразнува завършването си. Дъждът и усложнената епидемична обстановка не попречиха на завършващите бакалавърска степен да се насладят на този момент. Студентите се събраха пред сградата на Висшето училище по икономика и сигурност, за да се снимат за спомен и да поемат своя път през живота, а вечерта им продължи с празнично тържество. Дъждовното време самите те определиха като знак, че от тук нататък ще им върви по вода.

Голяма част от завършващите в направление „Национална сигурност“ вече са открили своята професионална реализация и високо оценяват възможността, дадена им във ВУСИ, да станат част от практиката още по време на обучението си.

За някои от студентите от Випуск 2020 това не е последната среща с вуза, защото смятат да продължат следващата степен на образованието си тук.

„Тези млади хора са доказателството, че ние сме си свършили добре работата. Голяма част от тях вече са открили своята професионална реализация и аз се гордея с този факт“, коментира проф. д.п.н. Георги Манолов.

Ръководството и целият екип на ВУСИ поздравяват възпитаниците от Випуск 2020 и им пожелават много лични и професионални успехи в бъдеще.