Какви са възможностите за професионална реализация след успешно дипломиране във ВУСИ се интересуваха дванадесетокласниците в 144. СУ „Народни будители“ в София. С тях се срещнаха мениджърът „Кандидатстудентски и учебни дейности“ Ани Хосен и мениджърът на офис Милена Войчин в рамките на  провежданата кандидатстудентска кампания 2024/25 година

Екипът на ВУСИ представи съвременните и разнообразни бакалавърски програми в трите професионални направления по национална сигурност, икономика и администрация и управление. Учениците се запознаха с онлайн кандидатстването и процедурата по ранното записване, чрез което могат да си запазят предпочитана от тях специалност, както и с необходимите документи за кандидатстване.

По време на присъствената презентация бъдещите зрелостници научиха за възможностите за професионална реализация в структурата на МВР, в бизнеса и в администрацията.

Представителите на ВУСИ благодариха на зам.-директора по учебната дейност на училището Саша Петрова за осъществената среща със средношколците.