„В 166. СУ „Васил Левски“ в София дванадесетокласниците  за поредна година проявяват огромен интерес към бакалавърските специалности по национална сигурност във Висшето училище по сигурност и икономика“ – споделя впечатленията си от посещението в столичното спортно училище екип на вуза.

Зам.-ректорът на ВУСИ проф.  д-р Томо Борисов, мениджърът „Кандидатстудентски и учебни дейности“ Ани Хосен и мениджърът на офис Милена Войчин се срещнаха с бъдещите зрелостници в рамките на  наситената програма в провежданата кандидатстудентска кампания 2024/25 година.

Проф. д-р Томо Борисов заинтригува вниманието на учениците, като им разказа интересни примери от спортната си кариера и професионалната си реализация в системата на националната сигурност.

Ани Хосен и Милена Войчин разясниха на дванадесетокласниците как могат да се включат в ранното записване с есе и да кандидатстват онлайн. Предпочитайки тази възможност, учениците, още преди да са завършили средното си образование, ще могат да си гарантират място в желана от тях бакалавърска специалност в едно от трите професионални направления по национална сигурност, икономика и администрация и управление.

Средношколците приеха със задоволство и възможността в Дните на кариерата и на отворените врати да разгледат и модерната база на ВУСИ, която отговаря на съвременните стандарти за престижен образователен и научен център, гарантиращ високо европейско ниво на учебния процес.