Екип на Висшето училище по сигурност и икономика реализира изключително интересна презентационна визита в 97. СУ “Братя Миладинови “ в София. Срещата с бъдещите зрелостници на проф. д.н. Любомир Тимчев, мениджъра „Кандидатстудентски и учебни дейности“ Ани Хосен и мениджъра на офис Милена Войчин с бъдещите зрелостници е част от динамичната кандидатстудентска кампания 2024/25 на вуза.

Те запознаха средношколците с възможностите за обучение в модерните бакалавърски специалности в професионалните направления по национална сигурност, икономика, администрация и управление във ВУСИ.

Учениците научиха и за онлайн кандидатстването, както и за реалната опция за запазване на предпочитана от тях специалност още преди да са завършили средното си образование. Те останаха силно впечатлени от модерната база и иновативните кабинети по криминалистика, бойни изкуства и атрактивното електронно стрелбище.

Екипът на ВУСИ благодари на ръководството на  97. СУ “Братя Миладинови“ за оказаното съдействие при реализиране на присъствената презентация на вуза.